The Observer reviews the new building

Rowan Moore, writing in The Observer, describes the confidence of the new Stockwell Street building at the University of Greenwich and the opportunities of the green roofs for the landscape architecture students:

‘A significant part of the school is its programme of landscape architecture, and these spaces are intended to be open-air laboratories for testing ideas, while also being outdoor extensions of the grand playground of the interior.’

For the full article see: http://www.theguardian.com/artanddesign/2014/sep/21/greenwich-school-of-architecture-review-generous-confident

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s